Het slaapkenner netwerk

avek boxspring kopen bij theo bot zwaag, logo

Stoere stalen bedden voor de logeeGa voor meer informatie voor bedden naar website: www.theobot.nl


Logeerbed _Avek _Twin_dubbel bed_onderschuifbed_470 px.jpg

Logeerbed Avek Twin,dubbel bed het onderschuifbed heeft wielen 

Optimaal slaapcomfort voor twee, uitgevoerd op comforthoogte
Kleur: aluminium of antraciet-zwart
Spiraal:dwarsgespannen voor extra comfort,dubbel geweven netwerk
Lighoogte zonder matras: 46 cm
Verkrijgbare afmetingen duobed:
80x190 cm

80/90x200 cm

90x210 cm

Lengtemaat (werkelijk): + 6,5 cm

Breedtemaat (werkelijk): - 0,5 cm

De ruimtebesparende bedden van Avek zijn hiervoor de ideale oplossing. De bedden onderscheiden zich door hun robuuste uitvoering en goede comfort. Met de bekende dubbel divanbedden tovert u in een handomdraai een 1-persoons slaapplaats om naar een royaal 2-persoonsbed. Het wentelbed is een perfecte (permanente) oplossing voor kleine slaapkamers, terwijl het dwarsgespannen vouwbed een volwaardig bed is die overal gemakkelijk bijgeplaatst kan worden. Voor alle ruimtebesparende bedden geldt uiteraard dat ze in opgeruimde toestand slechts beperkte ruimte innemen. Matrassen uit voorraad leverbaar o.a. Amazone pocket of Matras Royal SG 40 Slaapkenner Theo Bot Zwaag gemeente Hoorn.


De Duet onderschuifbedden bestaan uit een solide lengtegespannen onder- en bovenbed. Het onderbed is voorzien van wieltjes, en is in uitgeklapte stand even hoog als het bovenbed. Samen bieden ze twee royale slaapplaatsen. Onder- en bovenbed zijn ook los verkrijgbaar_slaapkenner theo bot

AVEK Duet onderschuifbedden bestaan uit een solide lengte gespannen onder- en bovenbed. Het AVEK Duet onderbed is voorzien van wieltjes, en is in uitgeklapte stand even hoog als het bovenbed. Samen bieden ze twee royale slaapplaatsen. Onder- en bovenbed zijn ook los verkrijgbaar. Matrassen uit voorraad leverbaar o.a. Amazone pocket of Matras Royal SG 40 Slaapkenner Theo Bot Zwaag gemeente Hoorn

De Duet ruimtebesparend bed is robuuste en aantrekkelijk geprijsde logeercombinatie

Kleur**: aluminium, wit of antraciet-zwart

Spiraal: lengtegespannen, dubbel geweven  netwerk, voorzien van 2 dwarssteunen

Lighoogte zonder matras: 38 cm

Verkrijgbare afmetingen duobed: 80/90x200 cm

Lengtemaat (werkelijk): + 7 cm

Breedtemaat (werkelijk): + 3 cm

Lighoogte zonder matras: 39 cm

Tussenruimte onder/bovenbed: 25 cm

 

Ruimtebesparende bedden _avek_opklapbed_spiraal_logeerbed_matras_hoorn_zwaag
Avek opklapbed Duet spiraal,bodem,aluminium,wielen
Het robuuste AVEK vouwbed Click wordt standaard geleverd met een SG35 comfortschuimmatras van 12 cm dik Badstof tijk. Samen met de dwarsgespannen AVEK  Integra spiraal staat dit garant voor prima ligcomfort. Het AVEK Click bed is voorzien van wieltjes en kan daardoor gemakkelijk verplaatst worden. Kortom: een volwaardige slaapplaats die zich eenvoudig laat opbergen. Maten ingeklapt : 45x90x120 cm (dxbxh)

Verkrijgbare afmetingen: 90x200 cm
Lengtemaat (werkelijk): - 4 cm
Breedtemaat (werkelijk): - 2 cm
Hoogte indien ingeklapt: 120 cm
Diepte indien ingeklapt: 42 cm
Lighoogte met matras: 44,5 cm

Bij Slaapkenner Theo Bot kunt u comfortabele en compacte vouwbedden van AVEK kopen. AVEK ruimtebesparende bedden, wentelbedden of optimaal slaapcomfort voor twee uitgevoerd op comforthoogte. Een logeer combinatie of een luxe vouwbed op wielen. 

Avek spiraal machine breien staal draad, bodem 70,80,90cm breed

AVEK is een Friese fabrikant van kwaliteitsbedden, opgericht in 1927 door grootvader
Roelf Kok. Zijn motto "Arbeid,Vlijt en Kwaliteit" is ook in onze hedendaagse bedrijfsvoering nog altijd een belangrijk uitgangspunt. Vanuit een lange traditie van ambachtelijke vakmanschap maken zij in Sushuisterveen hoogwaardige bedden en Optisleep matrassen, die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en bovenal ontspannende nachtrust. Met 
AVEK  kiest wij als Slaapkenner Theo Bot voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waarvan u lang plezier zult beleven.

Kijk naar de geschiedenis van beddenfabriek AVEK  begint in 1927. Dit historische bedrijfsfilmpje komt uit 1950. Het geeft een mooi beeld van hoe AVEK  er destijds uitzag, en hoe de stalen AVEK  *gezondheidsmatrassen* geproduceerd werden.

Film AVEK fabriek : KLIK HIER

SLAAPKENNER THEO BOT  in Zwaag, gemeente Hoorn, Noord-Holland