Het slaapkenner netwerk

Waarom kiest u voor ons?

De 7 zekerheden van Slaapkenner

SLAAPGARANTIE
Een slaapsysteem is volstrekt persoonlijk en daardoor voor uw nachtrust van het grootste belang. Mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan zoeken we in overleg met u naar een passende oplossing.
Ligt u wel comfortabel en krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning? We luisteren naar uw wensen, stellen vragen en bieden vervolgens de voor u passende slaapoplossing.

Onze adviseurs zijn specifiek opgeleid om u te helpen bij uw keuze. Regelmatig volgen zij trainingen op gebied van productinnovaties, ergonomische aspecten en slaaptrends. Ook worden de producten afgeleverd en gemonteerd door gecertificeerde monteurs.
Voldoet uw bed nog wel? Als slaapspecialist adviseren wij u graag, omdat wij als geen ander weten waar je op moet letten. Maak gerust een afspraak voor een beoordeling bij u thuis.
Bent u tijdens de reguliere openingstijden niet in de gelegenheid ons te bezoeken? Wij maken graag tijd voor u op een moment dat het u beter schikt! Heeft u geen vervoer of bent u slecht ter been? Wij zorgen dat u wordt gehaald en gebracht.
Service Slaapkenner Theo Bot neemt u oude bed mee,boxspring,matras retour,recycling,Dorkas

OM U TE ONTZORGEN : INNAME VAN UW OUDE BED
Indien u niet in de gelegenheid bent uw oude bed af te voeren, bieden we u deze service. Bij levering van uw nieuwe aankoop nemen we, desgewenst in overleg, de oude artikelen retour en zorgen voor een correcte afvoer, voor het demonteren en vervoeren worden kosten berekend.

Ook kunnen wij het voor u  laten recyclen door *Retour Matras* = duurzame matrasrecycling 100% grondstofhergebruik. Zie het Youtube filmpje van Retour Matras.
Met elkaar kunnen we bijdragen aan het verlagen van de milieudruk en zetten we ons in voor een duurzame samenleving! 

Mocht u gaan verhuizen en u wilt uw bed en kast op professionele wijze laten demonteren, vervoeren en weer monteren, dan kunt u contact op nemen met SLAAPKENNER THEO BOT tel: 0229-237228 of kom even langs in de winkel. De verhuisplannen kunnen dan worden besproken. 
 
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Erkende Slaapkenners sinds 1974. Een groep van slaapspecialisten die het gezond en comfortabel slapen bevorderen. Zij staan voor vakmanschap, kwaliteit, uitstekend advies en goede service:

ADVIES OP MAAT

GECERTIFICEERDE SLAAPADVISEURS

GRATIS CHECK-UP VAN UW BED

BEZOEK OP AFSPRAAK - HALEN EN BRENGEN

NETWERK VAN SLAAPSPECIALISTEN


Matras ophalen bij winkel op dak auto, slaapkenner theo bot bezorgd aan huis,ontzorgen,boven brengen, voorbij de voordeurBezorgbus slaapkenner theo bot , matras, bed, kast, opklapbed, slaapbank, kinderbed bezorgen aan huis, installeren

De allerbeste oplossing 

Koop bij Slaapkenner Theo Bot jouw splinternieuwe matras, laat ons weten wanneer jij thuis bent en laat het vervoer transport en gesjouw aan ons over. Wel zo relaxed toch?

Slaapkenner Theo Bot laat uw bed,nachtkast, linnenkast, matras, topper, slaapbank, opklapbed bezorgen door goed gekwalificeerde monteurs tot voorbij de voordeur...

Matras retour_recycling_fabriek_terug winnen grondstoffen_judomat_slaapkenner theo bot_zwaag.jpg

Recyclen van matrassen slaapkenner theo bot zwaag

Recyclen van matrassen gaat via RETOUR MATRAS

auping take back systeem verantwoord recyclen door slaapkenner theo bot dorpsstraar 162 in Zwaag auping  ook andere matrassen retour matras hoorn


Service en 7 zekerheden slaapkenner theo bot zwaag hoorn, matras, bed, kast kopen
24-uurs shop VanDyck online ook te bestellen via: info@theobot.nl ook voor de aanbiedingen in de webshop. U kunt uw bestelling ook bij ons in de winkel afhalen. 

Afhaalpunt: Theo Bot Dorpsstraat 162 1689 GG Zwaag

Koop bed- en badtextiel van VanDyck in onze online linnenstore.
Lookbook en webshop met kleuren, maten, dessins: klik hier