Het slaapkenner netwerk

Auping met liefde, kies voor matras,topper, boxspring, spiraal,slaapcomfort


Auping bed Noa een Oase van rust


Auping Noa balanced oak, licht eiken, open vertikaal hoofdbord, eva Harlou
Auping bed Noa  in showroom van Slaapkenner Theo Bot

Ontworpen door de Deense designer Eva Harlou en met liefde gemaakt in DeventerHet nieuwste bed van AUPING heet NOA. 

Met haar eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen is het bed van Eva Harlou een echt Scandinavisch ontwerp. 

Auping bed Noa is gemaakt van oersterk beukenhout met eikenfineer, heeft een luchtig ontwerp en staat mooi in elke slaapkamer. Vast ook in die van jou.

Er is met liefde aan het Auping bed Noa gewerkt, en dat kun je wel zien. Het hoofdbord is opengewerkt, het houten frame is mooi afgerond en de poten hebben een subtiel randje. 

Dit bed heeft alleen maar ronde vormen. Een uniek hoofdbord met gebogen hoeken, een veilig en knus gevoel.

Het bed wordt gedragen door taps toelopende poten met mooie details. Ze staan iets naar binnen, waardoor het een beetje lijkt alsof het bed zweeft in je slaapkamer.


Keuze hoofdbord  Auping Noa  : 2 hoofdborden

Het Auping hoofdbord Noa is verkrijgbaar met verticaal opengewerkte banen of helemaal gesloten. 

noa auping bed met wiel

Hoofdbord  Auping Noa met design-wielen aan hoofdeinde  : open  hoofdbord

Beitskleur Balanced Oak


Auping bed Noa hoofdbord dicht, beits white

Hoofdbord  Auping Noa soft white oak : gesloten hoofdbord

Noa tafel met lektuur,magazine houder, wit, zwart kopen

Auping tafeltje Noa met magazinehouder : soft white oak


Kleuren van het Auping bed Noa: 

Kies één van de 6 beitskleuren:

Balanced oak

Midnight black oak

Soft white oak

Chocolate brown oak

Dark blue oak

Chalk grey oak

Geïnspireerd op wat we om ons heen zien in de natuur zijn deze  6 kleuren allemaal even zacht en rustig. Ze passen perfect bij het Scandinavische ontwerp.

Auping bijzettafel, nachttafel, lectuurbak Noa balanced oak, blank beukenfineer kopen

Auping tafeltje Noa met magazinehouder : balanced oak

Het Noa tafeltje is een modern bijzettafeltje op verschillende manieren te gebruiken en neer te zetten. Staand of liggend en zelfs als tafeltje in bed om nog even op te werken of voor een ontbijtje in bed.

Het Auping frame van het Noa tafeltje is gemaakt van Deep black gepoedercoat staal. Het tafelblad is van beuken multiplex met eikenfineer en te verkrijgen in dezelfde afwerking als het frame van Noa. De magazinehouder aan het tafeltje is gemaakt van vilt en is eenvoudig onder het blad vast te maken als je het tafeltje op z€n kant zet, zodat het de grond niet raakt.

Het Auping Noa tafeltje is in horizontale stand 40 cm breed en 31,5 cm hoog. De hoogte van het tafeltje (als het rechtop staat) is te verstellen, zodat het boven het matras uitkomt. Het tafeltje is te verstellen in drie hoogtes: 53, 59 of 65 cm.

|Auping bed Noa eenpersoonsbed, dagbed, stof, natuur, blank beuken, oak kop[en

Auping Noa eenpersoons bed : daybed met kussenrol  

Beitskleur : Balanced oak 

Auping Noa daybed is ook verkrijgbaar als daybed. Het luchtige, Scandinavische ontwerp van Auping Noa leent zich namelijk perfect voor een open ruimte in huis, zoals de woonkamer, hal of zelfs een overdekt terras. Het Auping Noa daybed is een 1-persoons Noa bed, voorzien van een speciaal ontworpen, gestoffeerd en slank matras én een bijpassende kussenrol. Het matras en de kussenrol confectioneren we in de Kvadrat stof Clara (uit stofgroep C). Het Noa daybed is verkrijgbaar in 9 kleuren.

Gebruik het Auping Noa Daybed als bank en chaise longue in-één. Mooi en functioneel. Heerlijk om te loungen of voor een middag slaapje. Vroeger werden *daybedden* gebruikt in paleizen. Leuk detail: onze vroegere Cleopatra zie je nu nog wel eens terug in huiskamers of hotel lobby's als daybed.


Voor meer informatie ga naar website: www.theobot.nl


Terug naar de collectie