Het slaapkenner netwerk

Hoofdkussen

Een kussen voor optimale ontspanning


OPTISLEEP heeft een grote collectie kussens: prijzen

1. donzen hoofdkussens

2. ergonomische hoofdkussens

3. kunstvezel hoofdkussens

Ga naar  : wwww.theobot.nl

Een goede ondersteuning van hoofd en nek is noodzakelijk, zowel bij de rug als de zijligging. Het hoofdkussen vult de holte op tussen schouder en hoofd en ondersteunt daarbij nek- en halswervels. Een te laag kussen veroorzaakt verkramping, een te hoog kussen bemoeilijkt de ademhaling. Omdat geen mens hetzelfde is en iedereen dus altijd zeer persoonlijke eisen aan een hoofdkussen stelt, heeft Slaapkenner Theo Bot een uitgebreide collectie hoofdkussens variërend in vulling, dikte en kwaliteit en meestal voorzien van de actieve neksteun. Welk hoofdkussen bij u past is niet zomaar te zeggen, dat is een kwestie van proberen. Een zijslaper ligt anders, dan een buik- of rugslaper. Wanneer bent u aan een nieuw kussen toe? Heeft u nekklachten of schouderklachten? Bij ons kunt u een kussen OP MAAT testen. Ook kunt u het gekozen kussen enkele nachten op u eigen matras uittesten.


1. Hoofdkussen dons Optisleep OS420

Luxe dons hoofdkussen, voorzien van 90% witte eendendons, 700 gram

Dit boxmodel is leverbaar in de maten 50 x 70 cm en 60 x 70 cm

Het is een hoofdkussen natuurlijke vezels. Dons is een zeer zacht vulmateriaal met een hoge vervormbaarheid en een groot vochtopnemend vermogen. Een dons kussen kun je dus heerlijk opschudden. De hardheid van veren en dons wordt bepaald door het percentage dons. Op een dons hoofdkussen slaap je heerlijk zacht en vederlicht.

OPTISLEEP dons hoofdkussen: lees meer ...


2. Ergonomische of vormvaste hoofdkussensHoofdkussen Optisleep OS510 Latex, vormvast ondersteunend, soft en medium. Voorzien van Coolmax dubbeldoek, ventilerend, tijk wasbaar

Hoofdkussen OS510 Optisleep: latex kussen 12 cm of 14 cm hoog, densiteit soft of medium
Tijk: dubbeldoek COOLMAX 

Maat: 50 x 70 cm

Hoofdkussen Optisleep OS520 Vormvast hoofdkussen met een uitsparing voor de nek voor een optimale ondersteuning

Hoofdkussen: OS520 Optisleep latex kussen 9 cm, 12 cm, 14 cm of 16 cm, densiteit soft of medium
Tijk: dubbeldoek COOLMAX  

Maat: 50 x 70 cm


OPTISLEEP kussen prijzen: lees meer ...
Butterfly latex  gezondsheidskusen mahoton, soft, medium, strong 12 en 14 cm. dealer bot, slaapkenner theo bot zwaag, hoorn ingebouwde nekondersteuning ,antiallergisch,stofvrij,theo bot,mahoton

BUTTERFLY gezondheidskussenButterfly hoofdkussens: lees meer...VANDYCK hoofdkussen: label rood, zilver, wit, groen, blauw

COMFORT HOOFDKUSSEN VANDYCK 'ROOD LABEL'


Kussen veren,vandyck rood,met nekrol van dyck,theo bot,voorraad

VANDYCK Comfort kussen stevig rand en zacht midden dons 65% VanDyck


Kussen met zacht middendeel en stevige rand. De kern van het Comfort kussen is gevuld met 65% ganzendons en 35% ganzenveertjes. De rand is gevuld met 85% ganzenveertjes en 15% ganzendons. De kern is zacht, de rand van ganzenveertjes is stevig. 

Maat: 60 x 70 cm

VAN DYCK hoofdkussens: lees meer...
silvana_support_hoofdkussen_neksteunkussen_schoudercontour

SILVANA SUPPORT neksteunkussen Maat: 50 x 70 cm of 60 x 70 cm

Je hebt kussens en je hebt SILVANA SUPPORT, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jou optimale steun te bieden. Of je nou klein bent of groot, op je zij slaapt of juist op je rug: Er is voor iedereen een Silvana Support. Elk kussen is ook in een klein model voor als je extra lang bent.


SILVANA SUPPORT Laromar, Cristal, Fuorine, Emerald, Saphir, Grenat: lees meer...


Tempur kussen zijligging,original,ergonomisch

TEMPUR hoofdkussen

Het TEMPUR materiaal vormt zich naar de contouren van uw hoofd en nek en biedt optimaal comfort en steun. Door het juiste kussen te kiezen, kunt u ontspannen en genieten van een meer rustgevende nachtrust.

Het TEMPUR Ombracio  kussen ondersteund u in uw favoriete slaaphouding. De speciale vormgeving van het kussen helpt u uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw buik slaapt.
 Tempur Tradional kussen Easy Clean,wasbaar,antiallergie, maat : 60x50cm.

Tempur comfort kussen maat: 60 x 50 cm

TEMPUR hoofdkussens: lees meer...


MOLTON ONDERSLOOP


Een MOLTON ONDERSLOOP verlengt de levensduur van het hoofdkussen en verhoogt het slaapcomfort. Een MOLTON ONDERSLOOP, met of zonder rits, beschermt het hoofdkussen tegen kringen en vlekken en heeft een groot vochtopnemend vermogen.
Tip: Het wassen van het MOLTON ONDERSLOOP voor het gebruik garandeert een optimale vochtopname vanaf het eerste gebruik.
Het zomersloop (een werelds slaapidee...) houdt het hoofd koel tijdens warme zomernachten.
Dit comfortabele, met katoenvulling gewatteerde kussensloop, werkt uitstekend tegen transpiratie. Het zomersloop past om elk kussen en kan gewoon in de wasmachine op 60 graden Celsius worden gewassen.
Werelds-slaap-ideeën van Jade: Lekker-lui-lezen kussen. Bij-de-hand kussen. Kussen met dekbed. De Slaapkenners blijven vernieuwen, we hebben oog voor producten die het slaapcomfort verhogen. 


Ook kunt u bij Slaapkenner Theo Bot vrolijke sofa kussens kopen in diverse maten.

Kussen merken bij Slaapkenner Theo Bot: Auping, VanDyck, Optisleep, Silvana, Geltex, Swissflex, Tempur, Kardol van Straten

Kussen_lende_nekrol_alle maten_slopen_slaapkenner theo bot_Romantico

Kussens op bed: nekrol kussen, lendekussen, hoofdkussen, sierkussen...


Slopen in vele maten en kleuren in het katoen, percal, satijn, linnen of zijde stof
Maten 60 x 70, 50 x 70, 40 x 80, 60 x 60, 90 x 60, 50 x 50, 40 x 40, 15 x 40
Voor ieder kussen kiest u een sloop op maat en kleur passend bij uw dekbedovertrek!

Kussen merken:
Optisleep kussens, Silvana Support nekrolkussen, Swissflex kussens, Geltex inside kussens, Tempur kussens, Texeler wolbolletjes kussen, Auping Nature kussen, Auping synthetisch kussen, Brinkhaus comforelkussen, VanDyck kussens, kinderkussens : Mijn Eerste Kussen,hoofdkussen Start, Ducky Dons zit- leeskussens, sierkussens: Auping,  VanDyck, Essenza, Janine, HNL Living, Kardol en Verstraten, Pip Home

Dealer slaapkamer hulsta,nolte,zondag,van houdt,lifetime,maxfurn,vroomshoop,carre,tempur,matras,bed,kast,commode,boone,theo bot,zwaag,hoorn,n-h

U vindt SLAAPKENNER THEO BOT  in Zwaag, gemeente Hoorn, Noord-Holland 

OPENINGSTIJDEN Slaapkenner Theo Bot

Dinsdag       9.30 tot 17.30 uur
Woensdag   9.30 tot 17.30 uur
Donderdag  9.30 tot 17.30 uur
                  koopavond op afspraak
Vrijdag        9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag   10.00 tot 17.00 uur

Slaapkenner Theo Bot
Dorpsstraat 162
1689 GG Zwaag
info@theobot.nl

Vragen of  bestellingen :

0229 - 23 72 28  Oorzaken nekpijn:

*verkeerde houding overdag: computer/laptopgebruik, eenzijdige belasting of bewegen zoals bij lopende bandwerk of schilderen. Een verkeerde houding in de nacht is vaak het gevolg van een verkeerd hoofdkussen.
*spondylose = cervicale artrose
 stijfheid, bewegingsbeperking, zwakte in een of beide armen, pijn in achterhoofd, pijnscheuten of zeurende pijn van de schouders naar de handen
*spierscheuring of spierverrekking (vaak bij sporters)
*koude luchtstroom of tocht
*nekstijfheid
*whiplash of zweepslag door bijvoorbeeld verkeersongeval

Belangrijk voor een goede nachtrust, een goede ondersteuning met het juiste kussen.