Het slaapkenner netwerk

Butterfly latex  gezondsheidskusen mahoton, soft, medium, strong 12 en 14 cm. dealer bot, slaapkenner theo bot zwaag, hoorn ingebouwde nekondersteuning ,antiallergisch,stofvrij,theo bot,mahoton

Butterfly latex kussen


Butterfly Gezondheidskussen

Unieke combinatie van ondersteuning en comfort

Hoofd-, schouder- en nekpijn zijn vaak het gevolg van een verkeerde lichaamshouding. Overdag kunt u hier bewust rekening mee houden. 's Nachts moet uw kussen dit doen. Het Butterfly gezondheidskussen is ontwikkeld in samenwerking met verschillende ergo therapeuten en biedt een unieke combinatie van aangenaam ligcomfort en een correcte ondersteuning. De Butterfly bestaat uit meer dan 80% natuurrubber, een natuurproduct, die jarenlang zijn grote elasticiteit behoudt.

Butterfly gezondheidskussens houden uw hoofd, bij elke slaaphouding, gedurende de hele nacht stabiel in de juiste positie. De nekondersteuning brengt de halswervels in een goede, natuurlijke houding. De nekwervelkolom wordt enigszins uitgerekt, doordat het hoofd over de nekondersteuning komt te liggen. Hierdoor kunnen zenuwbanen weer optimaal functioneren en komen de luchtwegen goed vrij. De nekspieren kunnen zich optimaal ontspannen zonder gevoelige drukpunten.       

 De Butterfly Single wordt geleverd in 9, 12 en 14 cm en in verschillende hardheden. Bestellen : info@theobot.nl        

 Butterfly_kussen_oplossing_nekklachten_hoofdpijn_gezondheidskussen

Omdat ieder mens uniek van bouw is, zijn de Butterfly gezondheidskussens in verschillende hoogtes verkrijgbaar; 9, 12 en 14 cm hoogte. Naar uw persoonlijke voorkeur is elk Butterfly gezondheidskussen daarnaast verkrijgbaar in soft, medium en strong.

Percal kussensloop Butterfly kussen, smal, large,katoen wit of ecru op maat

Butterfly kussensloop percale:  smal, large (inhoud; 2 stuks)

Kleur : katoen wit of ecru

Koel slapen,sloop met outlast,climate control ,percal maat 50x70,60x70,Butterfly kusse,latex

Koel slapen: percale sloop met outlast, climate control

Butterfly kussenmaat       : 50x70 cm.,60x70cm., Butterfly small, Butterfly Large

Bestellen:info@theobot.nl


Butterfly kussen, percale sloop, moltonsloop of Climate controle sloop bestellen :

Kies hoogte Butterfly Single kussen   :   9, 12 en 14 cm 

Kwaliteit Butterfly                               :   soft, medium, firm

Verzenden Butterfly kussen en sloop : adresgegevens 

Rubberboom,HEVEA BRASILIENSIS,latex ,melksap.BrazilieAmazonegebied

Rubberboom HEVEA BRASILIENSIS uit de boom latex, melksap Bazilie - Amazonegebied

De Butterfly gezondheidskussens wordt gemaakt met latex. Wat is latex en wat is natuurrubber 

Latex is de (melk-)sap dat uit een rubberboom komt. Dit wordt opgevangen en verwekt tot natuurrubber. HEVEA BRASILIENSIS is de naam van de rubberboom. Zoals de naam het reeds laat vermoeden werd de boom in 1736 ontdekt in het Braziliaanse Amazonegebied door de Franse ontdekkingsreiziger Charles Marie de la Condamine (1701-1775), die de rubber meebracht als curiositeit. De naam heeft hij te danken aan het feit dat de latex (melksap) die uit de boom kwam verharde. Deze Franse ontdekkingsreiziger ontdekte dat je met de verharde substantie er een potlood streep mee uit kon gummen (to rub) en daar komt de naam rubber vandaar. Het product heet dus eigenlijk in verharde vorm natuurrubber. Een latex matras of latex kussen zoals de Butterfly kussen, wordt dus gemaakt van de latex, vloeistof dat uithardt tot natuurrubber. Onder de consumenten is echter de naam latex beter bekend.

In onze showroom helpen wij u graag met het uitzoeken van het juiste Butterfly gezondheidskussen en ervaar het unieke comfort en de specifieke ondersteuning van het Butterfly gezondheidskussen. Overigens heeft u bij ons altijd de mogelijkheid om het kussen een aantal nachten te proberen. Mocht het kussen op uw matras thuis te hoog of te laag zijn, dan kunnen we het kussen ruilen voor een andere uitvoering of model.


Mahoton logo slaapsystemen,bedlift, comfort kussens, gezondheidskussen, butterfly,theo bot

Terug naar de collectie


Ga naar  : wwww.theobot.nl