Het slaapkenner netwerk


Riviera Maison-bedlinnen-kussens-spreien-slaapkenner theo bot

Riviera Maison


In 1948 begonnen als bloemenwinkel *Riviera Bloemsierkunst*, is Riviera Maison inmiddels uitgegroeid tot een internationaal succesvol interieurmerk. Een hoogstaand merk, dat sfeer, exclusiviteit en kwaliteit als belangrijkste kernwaarden beschouwt. 

Riviera Maison en Beddinghouse hebben de handen ineen geslagen om onder licentie een Riviera Maison bedtextiel collectie op de markt te brengen. Uit een zeer nauwe samenwerking met Riviera Maison is inmiddels de eerste gezamenlijke bedtextiel collectie voortgekomen.

De collectie van Riviera Maison bestaat uit dessins in meerdere kleurstellingen. De dessins zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en straalt de pure luxe uit die zo kenmerkend is voor het merk Riviera Maison, verkrijgbaar bij Slaapkenner Theo Bot op Dorpsstraat 162 in ZwaagRIVIERA MAISON overtrek Starry Night kleur sand of light grey

Starry Night is een dessin wat zeer goed past bij het warme gevoel van RIVIERA MAISON overtrek. En een klassieker in de lijn van de collectie door de tijd heen. Het geprinte dessin heeft sterren van tweedstof met een stiksel op elke ster, zodat het lijkt alsof elke ster geappliceerd is. Met bovenaan mooie biesjes van dezelfde tweed en onderaan een tweedbaan met het logo, alsof er een sprei op het voeteneinde ligt.

De achterzijde van het RIVIERA MAISON Starry Night dekbedovertrek is bezaait met kleinere sterretjes. Het overtrek heeft een mooie zandkleur op een frisse witte basis, zodat dit dekbedovertrek in diverse type slaapkamers past, zowel in een klassieke of in een landelijke stijl.

Het RIVIERA MAISON overtrek Starry Night wordt gemaakt van zeer zacht 100% katoen. Het  RIVIERA MAISON Starry Night dekbedovertrek is heeft een reactieve panel print, waardoor de kleurtonen nog meer diepte hebben. Starry Night is omkeerbaar en heeft een extra lange instopstrook over de gehele breedte van het overtrek. De totale lengte van het overtrek is 240 cm. Hierdoor sluit het bij ieder type bed perfect aan. Het dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de droogtrommel en kan gestreken worden. Indien het dekbedovertrek vochtig uithangt, hoeft er niet gestreken te worden.

Kwaliteit: 100% Cotton


Riviera Maison Villa Borghese cushion kussen  30 x 90 cm piping Silver grijs dekbedovertrek bladeren slaapkenner theo bot

RIVIERA MAISON Villa Borghese cushion kussen  30 x 90 cm  

Piping kleur: Silver 

Kussensloop met vulling prijs € 39,95

Voorraad : 2


Dekbedovertrek/kussen bestellen: info@theobot.nl  

Maat:
Dessin:
Aantal:
Kleur:
Uw telefoonnummer:
Bezorgadres:

Terug naar dekbedovertrek collectie